во ,

Фата го изневерила Мујо, па тој ја прашува…

Реклама

Фата го изневерила Мујо, па тој ја прашува:

– Па добро Фато, зарем не ти бев добар?

Фата одговара:

– Верувај ми, се случи сосема случајно.

– Како случајно? – прашува Мујо.

Фата објаснува:

– Беше мрак, јас легнав да спијам. Тој влезе во дворот – исто како ти. Влезе во куќата – исто како ти. Влезе во собата – ама баш како ти. Легна покрај мене, ама баш како ти. Ме среди, исто како ти. А кога рече дека ќе биде уште еднаш, тогаш сфатив дека тоа не си ти!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Тргнале жени по повод 8-ми март во Минхен со авион…

Дете влегува во библиотека и прашува…