во , ,

Фотограф ги става милениците и нивните сопственици рамо до рамо, сличноста е неверојатна

Нераскинливиот силен однос меѓу кучињата и нивните сопственици станал толку силен што ниту една друга врска никогаш не можела да наликува на неа. Овие сличности помеѓу обете овие суштества постојат на суптилни начини и не можеме да негираме за тоа. Знаците на овие сличности може да бидат духовити изрази, малку насмевка или изгледот на косата.

Фотографот Џерард Гетингс обрна внимание на истакнувањето на овие двојници во неговата идеална колекција слики.

Погледнете ја галеријата и направете споредба дали и вие имате одредени сличности со вашиот миленик.

Што мислиш?

26 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ова е Маки Карин – девојката со најдолги нозе на светот

23 Најбизарни и најдепресивни детски игралишта видени некогаш