во ,

Што се смееш, зарем не знаеш каде си?

Доаѓа човек кај Св. Петар и се смее. Св. Петар го прашал:

– Што се смееш, зарем не знаеш каде си?

– Знам каде сум, ама како да не се смеам, кога оние долу уште ме оперираат.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Што си така потечен во образот?

Дошол Мујо навечер камен пијан и се бутнал во кревет покрај Фата која веќе спиела….