во ,

Што си така потечен во образот?

Прашуваат Влав:

– Што си така потечен во образот?

– Остај бе, ме истепаа.

– Не лажи бе, бомбона имаш.

Што мислиш?

23 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

19 Татковци кои знаат како да се шегуваат

Што се смееш, зарем не знаеш каде си?