во ,

Јас решив… Го напуштам факултетот за електротехника, доста ми е…

Црногорец му вели на татко му:

– Јас решив… Го напуштам факултетот за електротехника, доста ми е од овие 10 години, запишувам медицина. Таткото одговара:


– Ти како сакаш, јас и дедо ти остануваме.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Добар ден… документите ве молам, направивте гоолем прекршок!

Тато, купи ми молив…