во ,

Ќе може ли да ми ја претскажеш иднината?

Оди жена кај гатачка:

– Ќе може ли да ми ја претскажеш иднината?


– Не е проблем – рекла гатачката и започнала:

– Те очекува една навистина бурна пролет со многу патувања, многу емоции и многу секс, ама на крај ќе ти падне многу тешко.

– Зошто?!

– Маж ти ќе дознае!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вирална математичка задача ги скара луѓето на интернет: Дали вие знаете кое е решението?

Просјак со монети купил ајфон: Не сакале да го пуштат во продавницата, а кога конечно успеал да влезе – сопственикот го дочекало изненадување!