во , ,

10 слатки илустрации ја прикажуваат прекрасната врска меѓу сестрите

Сестра – најдобра пријателка, најсигурно рамо за плачење, соучесник во сè, најгласен поддржувач и најголем благослов.

Артистката Сара Ахмед создава слатки илустрации во кои ќе се пронајдат сите кои имаат сестра.

На сестрата можеш да ѝ довериш сè, бидејќи совршено те разбира

Таа ти е соучесник во сè, дури и кога „грешиш“

Различни сте како ден и ноќ

Но, тоа е само понекогаш. Другпат…

Кога жената станува мајка, сестрите се први кои се радуваат за неа

Како и на денот на свадбата…

Благословени сте што се имате една со друга

„Затоа Бог создаде сестра“

Што мислиш?

27 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Фото докази дека на жените од балканските земји не им се потребни мажи

19 Пред и потоа фотки што покажуваат колку се менува животот откако ќе станете родители