во , ,

100 Фотографии за ретро разладување: Децата од 80-тите и 90-тите се сеќаваат на овие пијалаци

Ако бевте дете во 80-тите и 90-тите сигурно се сеќавате на овие амбалажи на газирани и негазирани сокчиња со кои се разладувавте во лето, а постарите се освежуваа со пиво.

Благодарение на „архивата“, зачувани се овие скапоцени делчиња од животот во поранешна Југославија и годините потоа, кога целото семејство одеше на летување „на Јадран“, спакувано во „стокец“.

Кои од овие пијалаци ви разбуди најмногу носталгија по детството?

Следна Страница

Што мислиш?

29 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога жената ќе те фати додека и објаснуваш на комшиката како се развлекува пита

Јас кога ќе си ја видам иднината