во , ,

12 Тешко искоренливи навики на мажите кои жените ги прифаќаат со тешко срце

Кога станува збор за мажите, изгледа дека тие имаат неколку универзални „правила“ по кои очигледно се водат кога треба да ги изнервираат жените.

Тие имаат некои навики на кои жените не можат да се навикнат, а се прикажани низ следниве илустрации.

Кога сакате да биде добар и љубезен, а тој прави шеги на ваша сметка

Кога е невозможно со него да гледате романтични и тажни филмови

Кога ќе се „избања“ со парфем

Кога се обидува да „среди“ на негов начин

Кога се однесува како „дивјак“

И кога ги користи пешкирите несоодветно


Што мислиш?

7 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ало Розе, татко ти е на тел, мојш ли да ми а дадиш мајка ти…

6 Хумористични илустрации кои ќе ви помогнат како најефикасно да го искористите мажот по дома