во ,

14 Снимки од нашата љубов кон животните кои го загреваат срцето

Реклама

Дури и животните имаат начини да одговорат со благодарност кога се однесуваме со нив со љубезност. Тие можат да одговорат на нашата грижа и наклонетост со посветеност, со помош или само со поглед со љубов. Во такви моменти, душата се чувствува полесна и блеска со чувството дека сте направиле позитивна промена во светот.

Еве неколку фотографии на кои луѓето го доловуваат значењето на големото срце.

Приспивна песна за мачката на бродот

Оние кои виделе војна ја знаат вредноста на животот – целиот живот

Нов пријател

Придружници за читање

Љубезноста најмногу се развива во детството

Огромна љубов кон огромно животно

Една љубовна акција зборува повеќе од илјада зборови

Слика на дарежливост

Секој може да се прегрне еднаш во некое време

И најмалиот може да покаже сочувство

Кога животот на другиот ти е поважен


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Познати мажи за кои не знаевме дека биле згодни во нивната младост

12 Прекрасни необични дизајни на накит за оние кои бараат нешто различно