во , , ,

14 Тетоважи со приказни кои најверојатно ќе ве остават без зборови

Реклама

Од симболи на љубов и сила се потсетници за животните предизвици и триумфи, секоја тетоважа е уникатно уметничко дело со свое посебно значење. Подгответе се да бидете инспирирани додека ги истражуваме приказните врежани на кожата на овие неверојатни поединци.

1. „Тоа не е тетоважа што ја копирате, тоа е тетоважа што ја заработувате“.

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

2. „Откако нејзиниот син починал, оваа неверојатна дама направила тетоважа на сликата и зборови од картичката што ја напишал за неа“.

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

„Ти си тука, ти си таму, ти си насекаде…“

3. „Скица нацртана од дедо истетовирана на мојата рака“.

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

4. „Едноставна, но значајна тетоважа на мојата сопруга. Синот беше 10,5 инчи на раѓање“.

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

5. „Не најуметничките парчиња, но неверојатно значајни. „Љубов“ 38 пати на 14 јазици, со ракопис на моите пријатели и семејството“.

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

6. „Тетоважа на мачка, мојот најдобар пријател ја има другата половина“.

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

7. „Мојата тетоважа може да се види само на УВ светлина!

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

8. „Тетоважа во чест на мајка ми“

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

9. „Во тетоважата се обработени 3 букви, означуваат „патот на воинот“.

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

10. „Татко ми доживеа фатална сообраќајна несреќа пред нешто повеќе од 3 години и беше камионџија од околу 18 години и апсолутно ги сакаше орлите“.

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

„Тоа е еден вид почит, претпоставувам, за него“.

11. Тетоважа која го кажува и покажува значењето во исто време.

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

12. „Мојата тетоважа имаш розев образ поради дамка на кожата“.

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

13. „Мојот некогашен дом”


15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

14. „Не е некоја неверојатна уметност, но сепак значајна!

15 тетоважи со приказни кои се речиси надвор од зборови

“Што секирата заборава, дрвото памти.”


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Одам во една кинеска продавница да си купам било какви очила…

Копирачи на славни личности: 15+ ѕвезди и нивните извонредни двојници