во , ,

15+ Бизарни моменти што ги натерале луѓето да врескаат

Реклама

Од непријатни социјални интеракции до фрустрирачки технички потешкотии, има многу моменти кои можат да го натераат дури и најмирниот човек да сака да вреска.

1. Па, никогаш не знаеш што може да се случи.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

2. „За среќа никој не седеше во мојот ред за лет од 10 часа, а потоа…ова“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

3. „Правосмукалката пристигна со погрешен приклучок“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

4. „Донесов книга за читање во автобус. Сите страници се помешани“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

5. „Ова пакување колачиња има дупки за да остави трошки насекаде каде што ќе го ставите“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

6. „Децата го оставија далечинското на грејачот“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

7. „Некој гризнал од оваа крофна во супермаркетот“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

8. „Дали мојата сопруга е единствената?“

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

9. „Мојата сопруга никогаш не ги допива шишиња со вода, секогаш зема ново“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

10. „Луѓето кои само ги оставаат своите работи на справата за вежбање и исчезнуваат на 15 минути…“

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

11. „Овој електричен вентилатор што е заклучен за да спречи понатамошна употреба“

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

12. „Најдов инсект кој лебди во конзерва со грашок“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

13. „Помалку од 24 часа откако потрошив 400 долари за да го заменам прозорецот на мојот автомобил, повторно беше пробиен“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

14. „Почна да ме боли грбот по тенисот во моите нови чевли“.


15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

15. „Излеан восок од црвена свеќа на моите бели постелнини“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

16. „Хотелот во кој престојував синоќа рече дека обезбедиле бесплатен појадок“.

15+ моменти што ги натераа луѓето да врескаат внатре

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15+ Предмети кои се толку бизарни што ќе ви треба упатство за користење

10+ Чудни фотографии што сигурно ќе ја разбудат вашата љубопитност