во , ,

15 Дами кои се сменија за време на реално шоу, а сега се поинакви

Програмите во кои луѓето се менуваат себеси и својот живот предизвикуваат голем интерес кај публиката. Потврда за тоа се емисиите за трансформација на момчиња и девојки. Слични програми се снимаа во различни земји, меѓу кои Велика Британија, Русија, Украина, Австралија, Полска, Холандија.

Александра Гузик (Полска)

Скај Харпер (Австралија)


Саманта Рачуба (Полска)

Шери Лини (Австралија)

Оливија Садковска (Полска)

Јулија Кудилинскаја (Украина)

Марија Иванова (Русија)

Евгенија Мазур (Украина)

Џесика Шо-Волфорд (Австралија)

Дагмар Червинска (Полска)

Малгоза Гавенда (Полска)

Донел Гуманс (Австралија)

Никол Мичел (Австралија)

Марселина Херзик (Полска)


Марија Болотова (Русија)


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Луѓе од различни професии презентираа колку посебен може да биде нивниот ден

Попе ќе ја оставам Трпана, ме изневерува!