во , ,

15 Животни за кои денот е загубен, ако не го залепат некаде влажниот нос

Сосема искрено, животните нè разбираат совршено и се способни да запомнат дека има места каде што е подобро да не го лепат влажниот нос. Сепак, тие не можат да си помогнат и мораат. Без разлика дали се работи за задоволување на љубопитноста, желбата за јадење вкусна храна или само за забава, а опственикот нема да разбере или да се налути и светот нема да се урне.

„Нашето маче Ерик понекогаш се однесува како будала.”

  • Мувачка за мали момчиња.

„Фразата на денот е неволја. Господинот Жаба влезе во него, затоа е толку лут. За среќа, успеавме да го извлечеме неповреден“.

„Ја викаме 15 минути во паника, a таа цело време седи овде и немо гледа.”

„Тоа беше обид да се лиже риба.”

Го отворив шкафот за да земам чаша и срцето за малку ќе ми слезеше во петите“.

Не е убаво кога од таванот ти капе лига, нели?

Таа е ретка мешавина од чивава и ќебе.

„Синоќа мечка решила да го пребара автомобилот на сестра ми.”

Тој реши дека оваа перница ќе биде одлично гнездо.

Аквариумот е неговото омилено место за спиење.

„Здраво, јас сум Стич и влегов во садот за кари“.

Инструктор по табла, но со свои правила.

Не можете да бидете љубезни ако кујната мириса убаво со часови.

„Погледнав надолу и го видов ова. На почетокот бев исплашен, но потоа сфатив дека тоа е таа“.

„Верверицата реши да изгради куќа меѓу моите прозорци. Ме држи буден цела ноќ“.

Што мислиш?

28 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

22 Карактеристики на животот во Германија кои не изненадија денес

Ништо посебно, само јапонска техника – карате! ​