во ,

15 Мали мачиња кои се претвориле во вистински меки убавици


Се чини дека сите сопственици на мачки понекогаш посакуваат нивните миленици да останат малку подолго малечки. Сè околу мачето изгледа големо и страшно, а сопственикот е целиот негов свет. Потоа тие растат, стануваат дрски, го зафаќаат нашиот кревет и не будат среде ноќ со трчање.

„2 недели VS. 5 месеци“.

Ова 5-месечно маче е со големина на мојата 5-годишна мачка.

Малиот разбојник пораснал и сега го држи својот човек како заложник.

„Луна порасна. Исто така, испадна дека е момче“.


„Погледнете колку беше мала“.

“Моето бебе. Еве го има 1 ден, а вака изгледа сега“.

„Перла денес полни 7 години“.

Од мала трошка до големo лепче.

„Тој порасна прилично брзо.“

„Првиот месец беше мал, а потоа порасна колку мојата нога.“

Истата мачка, истиот прозорец. Но, светот околу повеќе не е толку голем.

Изгледа дека неговите уши заборавиле да пораснат.

Кога ќе пораснеш, но навиките од детството ти остануваат исти.

„За 8 години, таа се трансформираше од забавна мека топка во величествена убавица“.

„Неговиот карактер се менуваше со годините. Ми недостигаат деновите кога тој беше мал силеџија“.

„Со што го храните за да порасне толку големо?“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

15 Луѓе кои пораснале, но останале деца во срцето

17 Луѓе чија необична висина го претвора нивното секојдневие во драма или комедија