во , , ,

15 Стари фотографии на кои се спојуваат минатото и сегашноста


Спомените од детството се бесценети. И додека не можеме да ги вратиме тие среќни моменти, секогаш можеме повторно да ги доживееме додека ги гледаме нашите стари семејни фотографии. Некои луѓе отидоа чекор понатаму и ги пресоздадоа своите стари фотографии за да ни помогнат да веруваме дека секогаш можете да им дадете нов живот на старите работи.

1. „Го сакам овој мотоцикл – истото место, истата девојка, 71 година подоцна“.

2. „Јас во 1988 година и ќерка ми во 2021 година“.

3. „Бевме предодредени да ја склопиме оваа конструкција“ Титаник (1998 и 2022 година)“

4. „22 години подоцна“.


5. „22 години разлика – го посетивме нашиот стар роден град и забележавме дека овие столбови се уште се пред нашиот дом уште од детството. И дрвото пораснало!“

6. „Јас и мојот дедо во Токио, со разлика од 73 години“.

7. „Со мојата најдобра пријателка во 1986 година, во 2010 година на нејзината свадба и во 2014 година на мојата свадба“.

8. „Работам со истиот доктор кој ме породи пред 21 година“.

9. „Ги видов моите пријатели од детството на новогодишна забава. Сега сите изгледаме поинаку, но навистина не сме се промениле многу“.

10. „Јас и мојот дедо на Кинескиот ѕид, со разлика од 40 години“.

11. „Фотографии за Денот на мајката – ќерка ми има 15 години“.

12. „1979 и 2019 година“.

13. „Го принудив моето семејство да учествува во пресоздавањето на некои фотографии од моето детство“.

14. „Некои работи никогаш не се менуваат“.

15. „Баба и нејзините внуци“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

19 Луѓе кои создаваат неверојатни работи со своите две раце

Мала, ај покажи ни го папокот, ќе ти дадеме 50 евра…