во ,

15 Фотографии кои покажуваат што луѓето ширум светот обично јадат за ручек

Студијата спроведена во 27 земји ширум светот покажа дека времето кое го одвојуваме за ручек варира низ целиот свет, при што најкратките паузи за ручек се во Грција, а најдолги во земјите од Југоисточна Азија. Храната што ја јадат луѓето е исто така сосема поинаква и може да ни даде поглед на друга култура. Дојдете на патување со нас и проверете ги овие 15 различни ручеци.

1. Јужна Кореја

2. Калифорнија

3. Финска

4. Либан

5. Шведска

6. Флорида

7. Индија

8. Португалија

9. Белгија

10. Полска

11. Мексико

12. Северна Англија

13. Италија

14. Франција

15. Монтреал

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Деца на ѕвезди кои се огледални верзии на нивните познати родители

16 Фотографии на кои познатите личности се во нивниот природен изглед