во , ,

16 Луѓе кои поминале низ огромна трансформација со годините

Реклама

Понекогаш, промените бараат малку време: затоа тинејџерите на кои не им се допаѓа нивниот изглед често се трансформираат во атрактивни млади мажи и жени. И понекогаш, промените се резултат на свесни напори: како корекција на видот или залак, промени во фризурата или бојата на косата, развивање на здрав начин на живот и секако, љубов кон себе.

13 лево и 25 десно – по 2 рунди на загради, корекција на видот и вложување напори да бидете активни и да јадете правилно.


Подгответе се за издание за парови – 11 и 23 години


Од 14 до 20, ослабев, се грижев за себе и престанав да ја шишам косата.


Не сфатив колку се променив додека не го обновив пасошот. Фотографии на 13 и 22 години.


Мојот дечко – 14 наспроти 19


Од 9 години до 27 години. Дебело дете кое одби да ја четка косата за што и да правам сега.


Од полно дете станав слатко девојче.


Од 98 кг до 114 кг = 16 кг добиени за 12 месеци. Мојот Марфанов синдром ме држи на слаба страна, но мислам дека сега изгледам многу помалку болно!


14 до 22. Мислев дека сум хардкор со таа коса.


9 до 19. Каква разлика прават 10 години.


16 до 20. Само погледнете го контрастот.


10 наспроти 33. Како дете мислев дека сум ужасно нервозна. Гледајќи наназад, всушност мислам дека девојчето е преслатко. Сепак, среќна што еволуирав.


16 години наспроти 24 години


11 до 19… Мислам дека можеби малку се променив.


13 години наспроти 21 година


Од 12 години до 22 години. Да бидам фер, мислев дека изгледав прилично елегантно во тоа време.


Која промена најмногу ве инспирираше?

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа човек во кафана и нарачува 3 ракии…

Погледнете ги 28 познати личности на нивните матурски фотографии