во , ,

16 Фотографии од корисници кои го виделе несекојдневното во обичното

Еве што значи остро око: каде што само би поминале другите, авторите на овие фотографии го открија скриеното значење и ја споделија својата визија со нас. И сега, пред нашите очи, кроасаните се претвораат во мачиња, облакот во птица, а фластерот на прстот во Бетмен.


1. Гордиот татко и неговото потомство

2. Некој има одличен Wi-Fi

3. Облак птица

4. Титаник лебди меѓу облаците


5. Бојата на ѕидот пукна и се појави маче

6. Кралица на полињата

7. Фатил голема риба!

8. „Мојот хазапласт личи на Бетмен“

9. Овие меурчиња изгледаат како силуета на Европа и Азија

10. Топењето на снегот создаде силуета на дрво со бујна крошна

11. Сенката на скалите изгледа како друга скала

12. Замрзнување

13. И овој колибри е создаден од мраз и ветер

14. Некој гледа само нечистотија, а друг гледа дрвја, замрзнато езеро и шума во далечината

15. Лав во водопад

16. Ова е мачката автобус од Мојот сосед Тоторо!

Бонус

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

20 Пронајдоци кои го променија светот за кои треба да им се заблагодариме на дамите

Ги повикавме пријателите на скара во нашата викендичка. Ама зборавивме да купиме печурки…