во , ,

16 Слатки илустрации кои докажуваат дека љубовта е во малите нешта…

Љубовта не се изразува секогаш со гласно изговорено „Те сакам“, со скапи подароци или со изливи на емоции во јавност. Понекогаш, слатките мали гестови „говорат“ за романтичните чувства погласно од зборовите на паровите.

Артистката Наталија Окунева-Раракина низ илустрации претстави ситуации кои се јасен доказ за меѓусебната љубов на партнерите.

Љубов е…

Да ти каже дека си убава, дури и наутро

10-часовен шопинг без кавги

Кога тој ѝ е омилената перница на твојата мачка и не се противи поради тоа

Да јаде со тебе салата кога си на диета, дури и кога умира за месо…

…Па, заслужено ќе добие сè што посакува откако ќе ти заврши диетата

Да ги преземе обврските со децата наутро за ти да поспиеш уште малку

Да се качи до 7-ми кат за да ти ги донесе омилените намирници

Да научи да ти го приготвува омиленото јадење

Што мислиш?

13 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Чудни работи кои ги правиме од љубов

10 Илустрации што ја прикажуваат битката на Земјата против луѓето