во , , , ,

17 Фотографии кои докажуваат дека совршената снимка зависи од вистинскиот момент


Различната перспектива, во комбинација со сликите што ги слика нашиот ум, може да претвори многу обична снимка во нешто нереално и возбудливо. Тешко дека ќе ги заборавите растенијата со необичен облик, магичните облаци и чудните сенки.

Светлината предизвикува чашата да левитира.

Колку убава фризура! Но почекај…

Овој диносаурус е гладен.

„Моите родители на одмор сретнаа пријател.“


Гулаб создаде портрет од себе на лист.

Огромна мачка влегува во градот

Правилниот агол го претвора кучето во Т-рекс.

„Во Тими живее огромен стаорец.“

Уште не знаат…

Се чини дека ова седиште има мали нозе.

Се чини дека овој коњ левитира додека спие.

„Увото на моето куче изгледа како помала верзија од себе.“

Благодарение на одразот во прозорецот, овој столб изгледа проѕирен.

„Ја најдов оваа патка во мојата градина“.

Овој облак изгледа како волк кој завива.

Оваа јагода прави thumbs up

Бонус: Да, има мечка на свадбата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 Предмети кои тешко се препознаваат дали се богатство или ѓубре

Охриѓанец фаќа такси во центарот на Њујорк и му вели на таксистот…