во ,

17 Фотографии од кои секоја раскажува цела приказна


Некои фотографии се како збирка приказни – составени од мали детали. Ако ги соберете, ќе ја добиете целата приказна. Изразот на лицето, композицијата на кадриа, па дури и околината се компоненти на приказната што ја пренесува сликата.

1. Се вратил дома после утринската прошетка…

2. „Моментот кога Дедо Мраз беше шутнат. Дедо Мраз минатата недела имаше вазектомија. Тоа е Дедо Мраз“.

3. „Плаче затоа што не може да ја јаде нашата храна“.

4. „Моето куче ја повреди шепата додека пливаше. Тој е добро, но е тажен, па мачката реши да го утеши“.


5. Ова момче беше вознемирено затоа што не беше доволно висок за да се качи на рингишпилот“.

6. „Нашата сосетка Бети има 100 години. И дадовме балони за роденденската забава.“

7. Фотографијата кажува се.

8. „Нашата болна мачка штотуку се врати од ветеринар. Влегов во дневната соба и го видов мојот дечко како ја гледа како спие“.

9. „Го извадив брат ми со аутизам на сладолед за прв пат по неколку месеци“.

10. „Моето момче седи сам, тажно е затоа што неговиот омилен тренер за пливање не дојде“.

11. „Стара фотографија на татко ми од 1976 година“.

12. VR ви овозможува да направите интересна слика.“

13. „Моето куче не е особено импресионирано од издржливоста на мојот син: еве го, откако таа го шеташе еден час“.

14. Ќе успееме ако пријателите малку помогнат.

15. Живот со деца.

16. „Тој го направи тоа! Ракот конечно го нема! Горд сум со него!“

17. „Ова куче ја изеде храната што му беше доставена на мојот сосед“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

20 Луѓе кои имаат посебен дар од природата

15 Дами кои сакаат да ги изненадуваат своите сопрузи