во ,

18 Крзнени злосторници кои беа фатени на дело

Секој кој има среќа да живее под ист покрив со меки миленичиња, порано или подоцна ќе се сретне со нивните лудории. И овој аспект навистина заслужува посебно внимание, бидејќи тука целосно се открива ликот на нашите пријатели со мустаќи. Некои од нив сакаат да бидат доста драматични, додека други успешно се преправаат дека ништо не се случило.

„Дојдов дома кај мојата мачка и го најдов пакетот тоалетна хартија што за жал, заборавив да го скријам од неа“.

„Ерик сака да се движи наопаку како да е некаков лилјак“.

„Се вратив дома. Ја отворив вратата од автомобилот. И тогаш нечија мачка ми заплака гласно“.

„Здраво, јас сум Стич. Влегов во тавата со кари“.”

„Еднаш не се вратив дома за спиење. И еве го резултатот… Го гледав шокирано, а тој дојде и легна“.

„Мојата мачка е опседната со трескање на вратите од шкафовите. Зошто?“

„Ги сменив чаршафите бидејќи старите беа целосно покриени со крзно од мачки. Поминаа само неколку минути…“

„Еј, можеш ли да престанеш да ми го клоцаш седиштето?

„Ми ја украде капата и сега не знае што да прави со неа.”

„Таа едноставно ги фрли овие документи бидејќи, гледате, тие заземаат премногу простор.”

„Го фатив на дело.”

„Паркирав, се наведнав да си ја земам торбата, погледнав нагоре, го видов ова и… за малку ќе доживеав паничен напад“.

„Знаете, мислам дека оваа даска за сечење е одлично место за мене.“

„По два часа пребарување каде е мојата конзола, го видов ова.”

„Не само што мачката дрско ми го зазеде местото во креветот, туку и ми се насмеа во лице.“

„Седна право на перницата на татко ми“.

Лукас ја слави својата победа“.

„Дојдов дома 2 часа после времето за хранење на мачката и го затекнав ова“.

Што мислиш?

29 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

19 Луѓе на кои животот им покажал нешто необично

Човекојадци на остров фатиле Французин, Англичанец и Македонец….