во , ,

18 Луѓе кои направиле импресивни фотографии во кујната


Кујната е местото каде што поминуваме неколку часа секој ден. И иако се чини дека во неa се случуваат само кулинарски чуда, тоа е само на прв поглед.

„Мојата шолја чај се „поти“ низ пукнатините во керамиката“.

„Чоколадниот сируп во моето млеко стана сомнителен.“

„Крпата на снаа ми е толку стегната што се заглавува во рачката.“

„Течноста за миење садови се замрзна под кујнскиот мијалник. Нормална течност за споредба“.


„Најдовме чудно, но убаво јаболко во кујната.“

„Направив сендвич, го фрлив лебот на чинијата и вака ми падна.“

„Случајно пресоздадов принт на кујнската маса со чинија додека зачинував плескавица“.

„Најдов три жолчки во моето јајце.“

„Ставив аспарагус во чаша вода и сега ми ја презема кујната.“

„Само што сфатив дека мојата чаша сè уште може да го направи ова“.

„Моите крекери се со иста големина како и плочките на кујнската маса.“

„Компирите што ги најдов под кујнската маса изгледаат како некаква вонземска шума“.

„Видов домат во облик на срце“.

„Секогаш кога поминувам покрај мијалникот во кујната, пукам од смеење.“

„Се враќате дома зафатен, уморен, по здодевниот ден… Но, влегувате во кујната, палите светла и го гледате ова“.

„Влегов во кујната и се испостави дека моето ѓубре е на штрек.“

„Кој ја чува кујната, добива храна. Дали е тоа точно?”

„Линиите од мојата шолја ја нагласуваат секоја голтка кафе.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

17 Луѓе кои пропуштиле „мал“, но многу важен детаљ

16 Предмети кои ги заинтригирале нивните сопственици и се обратиле на Интернет за помош