во , ,

18 фотографии кои докажуваат дека љубовта меѓу домашните миленици и нивните сопственици е безгранична

Врската помеѓу луѓето и нивните миленици е секогаш многу длабока и посебна. Многумина од нас ги третираат своите миленици речиси (ако не и совесно) како бебиња и сакаат да ги разгалуваат. Всушност, пазарот на производи за домашни миленици драстично порасна и се очекува да расте уште повеќе.


1. „Премногу е жешко да го оставите ова кученце во автомобилот, па човекот го земал додека бил во продавницата“.

2. „Во моментот кога моето вдомено куче конечно му дозволи на мојот вереник да го гушне. Беа потребни повеќе од 2 години “.

3. „Џекс има 13 години, веќе не може да оди далеку, но срцето би му било скршено да не го прошетаме. Затоа го ставам во неговата количка!

4. „Бандата со нетрпение ја чека вечерата“.


5. „Снек е навистина срамежлив, но сепак сака да се поздрави!“

6. „Бидете мирни, јас правам гнездо од коса!“

7. „Дојди на нашата свадба“.

8. „Да се ​​живее добар кучешки живот“.

9. „Стар телевизор претворен во кревет за мачки за роденденот на мојата мачка“.

10. „Откако беше направена оваа слика, тетка ми ја отвори наметката и кучето влезе внатре“.

11. „Сакам да му давам на мојот гуштер добри примери“.

12. „Пролетна кралица 2022“

13. „Нашите животни секогаш се гушкаат кога играм видео игри“.

14. „Ќеф ми е да го набљудувам односот помеѓу мојот сопруг и мачката“.

15. „Селфи со твор. Не одеше според планот, но сепак испадна нешто“.

16. “Ајде да го живееме животот најдобро што можеме!”

17. “Две мачки во мојот скут, што може да биде подобро?”

18. „Го најдов ова куче на страницата за вдомување. Првата ноќ дома од прифатилиштето. Најсреќната фотографија!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

15 Фејлови на познатите кои тие ги прифатиле со насмевка

Ова е крваво убиство. Како се браниш?