во ,

20 Дарежливи кучиња кои не можат да ги остават своите сопственици без подарок


Многу често нашите миленици ни даваат изненадувачки подароци кои дефинитивно не импресионираат. Кога кучето ви носи играчка тоа е знак дека сака да си игра. Многупати овие дела се повеќеслојни и разновидни по природа, а смеата е загарантирана речиси секој пат.

1. „Мојата пријателка има бебе. Нејзиното куче и го донесе ова денес“.

2. „Кучето на мојата пријателка знаеше дека таа не се чувствува добро, па и донесе играчка“.

3. „Ова е перницата на Зои. Ако и се допаѓаш, ќе ти ја донесе перницата. Не можете да ја допрете, но можете да ја погледнете“.

4. „Моето куче вади работи од мојата кутија со алатки, надевајќи се по случаен избор дека тоа е нешто што ми треба. Понекогаш тоа функционира“.


5. „Кучето на мојот пријател најде маче во дворот, го зема со устата и оттогаш го чува.

6. „Моето куче Аспен постојано зема производи од оставата и ни ги носи со овој израз“.

7. „Моето куче ми донесе земја денес“.

8. „Донесете ми… домат?!“

9. „Моето куче ми донесе молив додека цртав – изгледаше супер слатко додека го правеше тоа“.

10. „Марли ми донесе валкана играчка“.

11. „Моето куче донесе кромид дома…“

12. „Моето куче сакаше да игра, па ми носеше што и да најде“.

13. „Таа ми донесе мачмалоу“.

14. „Последниот ден на работа – мислам дека службеното куче сака да останам затоа што ми ги донесе сите играчки“.

15. „Го најдов ова старо кученце како талка по улиците и го вратив во неговиот дом. Тој ми ја донесе својата патка како знак на благодарност“.

16. „Моето куче донесе пријател дома. Излезе дека тоа е кучето на моите соседи кое исчезна пред 2 недели“.

17. „Го зедов моето куче да прошетаме и тој најде стап.“.

18. „Ова е третото нешто што го донесе моето куче. Ние немаме градина.“.

19. „Имав ужасен Ден на вљубените. Ова добро момче ми ја донесе својата коска и ми ја стави во скут.“

20. „Ми донесе 4 играчки и неговиот кревет за да ми го привлече вниманието“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Оди Блажо на работа и го гледа колегата како чита некоја книга…

Има две врати: М и Ж, кај да влезам?