во ,

20+ Емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да почне драмата

Подгответе се да бидете сведоци на спектакл од емоции додека навлегуваме во светот на миленичињата кои би можеле да приредат изведби наградени со Оскар! Овие крзнени придружници имаат способност да ги изразат своите чувства со таква автентичност што ги тегне нашите жици на срцето. Подгответе се да бидете воодушевени од преку 20 миленичиња кои докажуваат дека не ви треба сцена за да го искусите целиот спектар на човечки емоции.

1. „Ова е Џекс. Тој видел нешто чудно“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

2. „Калцифер јасно покажува како се чувствува“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

Реклама

3. „Не знам што направив, но сепак ми е жал“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

4. „Муки не разбира како функционираат каишките“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

5. „Кога сте лути, но мрзеливи“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

6. Забележан чуден предмет со застрашувачки изглед. Активиран е одбранбениот режим.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

7. „Потрага по бубачката“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

8. Ааа! Има шпион во аголот!

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

9. „Дого не сфаќа…“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

10. „Драга ИКЕА, мислам дека моето куче уживаше во вашата перница повеќе отколку што очекував.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

11. Ако ви е удобно, едностанво уживајте.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

12. „И дадов нов сад за хранење. Претпоставувам дека таа претпочита на овој начин да јаде од него“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

13. Омг, паѓам, паѓам! Heelp!

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

14. Чекај, јас сум?

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

15. „Лов на невини стапала“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

16. Тие не знаат дека во секој пар секогаш има друг чевел.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

17. „Ако спијам со мојата нова гума, никој не може да ја украде!“

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

18. Малку непријатно, но сепак се чувствувам добро.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

19. „Корги не одобрува да биде одгледуван во кафез“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

20. „Фотографија од кучето на сестра ми“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата

21. „Дали некој има инструкции за склопување? Мислам дека тој не треба да изгледа така“.

20+ емотивни миленичиња на кои не им требаат часови по глума за да се подигне драмата


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Луѓе кои докажуваат дека домашните миленици се исто како семејството

Зошто секогаш ја носиш мојата слика во паричникот…