во , ,

20 Фотографии кои доловуваат импресивни трансформации

Секој нов потфат, без разлика дали е слабеење или хоби, на почетокот изгледа особено примамливо. Но, потешкотиите со кои треба да се соочиме на патот често не тераат да се откажеме. Во такви моменти вреди да се погледне назад и да се процени колкав долг пат сте изминале. Затоа е корисно да се документираат фазите на напредокот како во сликите подолу.

„Лево – 11 години, десно – 29. Поради некоја причина, ја носев оваа капа  секој ден во 6-то одделение.“

Од тинејџерка сте станале убава млада дама. Продолжи да напредуваш!


„Секоја година мојот син расте со иста брзина.“

„За само шест месеци, од бебе станав жива кукла.“

„Решив да ја искористам тешката година како можност да станам сосема нова личност.“

„Јас не сум ниту уметник, ниту скулптор. Но, преку обиди и грешки, конечно успеав да направам пристојни модели од глина “.

„Разликата меѓу 19 и 24 години.“

„Шијам колекционерски авторски играчки. Фотографии со една година разлика“.

Сакав да купам патка, но наместо тоа спасив една“.

„Направив забавна фризура. Тоа е инзвонредно, по години речиси без коса“.

„Фугите пред и откако ги избелив.“

„После 5 години протези и операција на едната вилица.“

„Динамика на растот на мачките“.

Сега може да ги стави овие папучи на шепите и ќе му бидат точни.

„Така мојот сингониум порасна за точно 4 години. Горд сум со него“.

„Џеф. Пред и сега“.

„Имам 23 лево, 36 десно. Конечно сум исполнета и од внатре и надвор надвор.“

„Разликата од 2 години.“

„Ѕидот на мојата гаража кога ја купив куќата и сега“.

„На 14 и 17 години.“

„Мојата сопруга и јас го реставриравме овој автомобил 4 години.“


„Две години подоцна. Целосно го променив мојот животен стил и остана само половина од мене“.


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

11 Доктори ги споделуваат најсмешните изјави од своите пациенти

20 Луѓе кои имаат посебен дар од природата