во , ,

20 Фотографии кои повеќе личат на грешки во Матриксот отколку на реален живот

Реклама

Коинциденциите се неизбежни од статистичка гледна точка. Но, понекогаш тие се толку фантастични што нема време да се запрашаме колкава е веројатноста за тоа да се случи. Само треба да успеете да ги сликате, инаку никој нема да им верува на зборовите.

Ова е таква случајност.

Снегулките совршено се наредени.

  • Мора да е некаква ледена самовила.

Лак од вратата од тушот се совпадна во млазот на вода од славината.

„Денес случајно се облеков како столот во стоматолошката чекална.

„Го фотографирав човекот во костум, но таа се појави во кадарот. Исти бои, но обратни“.

„Мојата сопруга погледна низ прозорецот од дневната соба и го виде ова. Одразот на ТВ екранот совршено се совпаѓа со нејзиниот автомобил“.

Водените дамки од чашата изгледаат како велосипед.

„Оваа пчела совршено одговара на шевовите на моите чевли.

Кога хартијата за завиткување совршено се вклопува

Пријателката на мама најде некој на кој му недостасува парче од фустанот.

  • Жената од левата страна изгледа само ужива во моментот. Додека онаа од десната страна изгледа како да го има најубавиот ден во животот.

Моите соседи го добија истиот држач за ТВ во истиот ден.

На дното на чашата се формираат меурчиња во облик на череп, повторувајќи ја шемата.

Телевизорот и завесите одлично се надополнуваат

„Мастилото се истури врз мојата блуза и материјалот ги претвори капките во мали ѕвезди.

„Бев исплашен од оваа глетка.

Тоа е бршлен во уличка каде што 2 згради пуштаат светлина.

„Купив 2 различни големини, но кутиите совршено се вклопуваат“.

„Го посвоивме ова куче скитник и сега е лесно да го изгубиме на нашиот тепих“.


„Тој сака да се крие зад завесата за туширање и овој пат тоа беше совршено!

„Мојот чорап изгледа одлично на ѕидот на просторијата“.


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

18 Луѓе кои откриле дека грешките на филмот биле толку очигледни што е чудно како таа сцена успеала да влезе во финалната верзија

Имате ли падобрани?