во ,

21 Мачки што го подигнаа концептот на уникатен изглед на ново ниво


Сопствениците на мачки се сигурни дека нивниот миленик е уникатен и нема друг како него. Набљудувајќи го карактерот, однесувањето и навиките на домашните мачки, тешко е да дискутираме за тоа. Сепак, има и такви миленичиња кои природата ги наградила со изглед што ги прави навистина уникатни и необични.

1. Ова е вистинска мачка, се вика Федија.

2. „Мојата мачка Кити е бела, но има целосно црна опашка“.

3. „Мојата мачка има генетска мутација што ѝ ги прави очите толку чудни. Таа има совршен вид“.

4. Запознајте го Скрапи, мачката од витилиго.


5. Боуви е буцкаста мачка со различни очи и црна опашка. Но, најмногу од сè тој е совршен.

6. „Мојата мачка има усни и тоа ме плаши“.

7. Кој нарачал неприродно долга опашка?

8. Оваа новопосвоена преслатка мачка има едно жолто око, а другото е како окото на Саурон.

9. Курли е откриен пред една година слаб, ќелав, со тешки инфекции на увото и паразити. Шест месеци подоцна, тој се трансформираше непрепознатливо маче.

10. „Мојата мачка го носи универзумот во нејзините очи“.

11. Тоа не е верверица, а мачка.

12. „Јастучињата за шепите на мојата мачка менуваат бои“.

13. „Мојата мачка Алис има мермерно палто“.

14. „Мачката на мојот пријател има чудни мустаќи“.

15. Мачка со дебели експресивни веѓи

16. Маслинка – мачка со секторска хетерохромија

17. А ова е Венера, мачката со „две лица“.

18. „Мачката на брат ми има палци“.

19. „Мојата мачка има 2 канџи на палецот на ногата“.

20. „Мојата црно-бела мачка изгледа како да носи костим од скелет“.

21. „Мачката на тетка ми го има зборот „НЕ“ на крзното“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

19 Пати кога природата се покажала како најголем уметник

Како изгледале 16 познати личности од акционите филмови на почетокот на нивните кариери