во ,

22 Луѓе кои имаа само една задача и не успеаја да ја завршат

Реклама

Би помислиле дека ако некој е ангажиран да работи некоја работа, тогаш би бил доволно квалификуван да ја работи. Па, тоа не е секогаш точно. Затоа, немојте да се изненадите ако видите скали кои немаат смисла или ограда што навистина ништо не штити бидејќи лесно можете да ја заобиколите!

1. „Едноставно скалило во Санкт Петербург“.

2. „Реткиот момент кога седиштата во првиот ред го имаат најдобриот поглед“.

3. „Совршено поставени прозорци“.

4. „Тоалетот во мојот хотел…“

5. „Толку ми пречи тој лустер во ресторанот во кој јадев“.

6. „Некој заборавил да го пополни формуларот“.

7. „Алејата е готова, шефе! Ајде да се лизгаме“.

8. „Воздухот и водата се затворени предолго…“

9. Па, за секој случај…

10. „Неверојатна поставеност“.

11. „Ние сме во соба 222 и долго стоевме пред знакот…“

12. „Вратата од гаражата се отвора до средината на скалите“.

13. „Од овие работи ме болат лактите“.

14. За оние од вас кои сакаат друштво:

15. „Само што купив нова комода…“

16. „Ужасно место за  дупка“.

17. „Ќе одам по скалите“.

18. Шефе, го направивме како што е на проектот.

19. „Изгледа добро“.

20. „Одбрана: 100 поени“.


21. „Имам прашање“.

22. Исклучително внимание на деталите.


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Брус Вилис прави се за на своите деца да им го овозможи среќното детство кое никогаш го немал, и покрај неговата здравствена состојба

20 слики од кучиња кои би ги импресионирале дури и љубителите на мачки