во ,

22 Чудни фотографии од Ирска кои докажуваат дека оваа земја е извонредна


При спомнувањето на Ирска, многумина од нас веднаш помислуваат на нешто зелено. На крајот на краиштата, оваа земја е позната по своите живописни смарагдни пејзажи, а нејзиниот симбол е трилисната детелина. Покрај природните убавини, добрата репутација на Ирска може да им се припише и на нејзините жители – веселите и инвентивни луѓе.

Ирска ги има најдобрите услуги за ментално здравје во светот

Момчињата од Ирска секогаш се препознатливи по фризурите.

Овде можете да купите јајца од автоматот во секое време од денот.

Ваквите слики не се ретки. во пабовите во Даблин.


Никаде на друго место луѓето не се организирани како во Даблин.

Ирскиот полицаец се обидува да го вразуми лебедот.

„Го видов ова над тоалетните шолји во Даблин“.

Ова е неопходно за да седите и да се опуштите правилно за време на процесот.

Во едно село видов таква мини-библиотека.

„Мама го украси дрвото и за Божиќ и за Свети Патрик во исто време.“

„Во Ирска видов споменик со таков натпис“

„Ништо не се случило на ова место во 1897 година.“

Ирски задоволства. Кофа со колбаси.

83-годишен Ирец облечен како ликот од цртаниот филм „In the Sky“.

Античко поштенско сандаче се користи и денес.

„Во Ирска сум за викенд. Еве што јадат овде за појадок“.

За време на фестивалот, ветрот се засили. Вака продавачот решил да ги заштити маичките.

Муви за таргетирање во писоари. Ова е решението што го најдоа Ирците.

Дури и столбовите за струја се пријателски настроени.

Тим банани на парадата во Даблин.

Само во Ирска би виделе автобус полн со толкав товар. Локалните жители транспортираат компири.

Соколарство во Ирска. Оваа птица беше доволно љубезна да не ме нападне“.

Даблин има посебна атмосфера.

Можете да го полните телефонот во ирските автобуси.

„За Денот на Свети Патрик, татко ми се облече како леприкон.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Татко ми е слон, мајка ми е слоница, а јас сум мало слонче, татко ми е лав…

Џон, те молам излези од собата. Мојот адвокат ќе реши ова…