во ,

Која е разликата меѓу Црногорка и Французинка…

Реклама

Која е разликата меѓу Црногорка и Французинка?

Французинката зад себе има нејасно минато, пред себе светла иднина, од десната страна маж, од левата страна љубовник, а на глава има шешир.

Црногорката зад себе има чисто минато, без иднина е, од десната страна деца, од левата страна полни кеси, а на глава го има мажот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Отишле баба и дедо со двегодишниот внук на море…

Мајко, можам ли да облечам мини сукња…