во , ,

27 Најужасни невестински фустани кои ќе го уплашат секој младоженец

За време на свадбите, една од работите во која сите очи се вперени е, секако, фустанот на невестата.

Желбата да се биде што понеобичен и поуникатен, најчесто нè води до погрешни модни избори. Овие невести го докажуваат токму тоа. Нивните фустани покажуваат колку е тенка границата помеѓу смешното и бизарното.

Погледнете ги најужасните невестински фустани од кои би побегнал секој младоженец:

Видео на неделата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Интернет VS. Реалност

10 ѕвезди од минатото за кои сите мислевме дека ќе бидат популарни уште долго