во , ,

6 Илустрации кои докажуваат дека студентите и старците се всушност исти

Понекогаш сме убедени дека возраста прави да бидеме драстично различни, односно една генерација многу да се разликува од друга. Но, некои работи, сепак, колку и да мислиме спротивно, се заеднички за сите.

Така на пример, колку и да мислиме дека студентите и онаа највозрасната генерација се разликуваат, тие имаат и свои сличности.

Токму тоа го покажуваат следниве комични илустрации:

Што мислиш?

2 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 гифови покажуваат зошто стаклата во зоолошките градини се толку важни

25 Слики како девојките се менуваат откако ќе пораснат