во ,

Ако сакаш нешто да биде направено правилно, направи го сам.

ci55

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Голема е силата на човекот кој умее да премолчи…

Кога некој ќе почне да те замара