во ,

Алкохолот го погодува…

fakti3

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога жена ќе ги земе работите во свои раце

Навредите се аргументи на оние кои немаат аргументи.