во

Најголемото богохулие за денес дами и господа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влагаат разбојници во автобус и викаат…

Каде се гледаш за 20 години?