во ,

Денеска бев на интервју во една трговска фирма…

Денеска бев на интервју во една трговска фирма.

– Ајде, обидете се да ми го продадете!

Јас го зедов лаптопот, излегов со него од канцеларијата, а потоа и од зградата. По неколку минути, кога веќе ја поминав и улицата, ми ѕвони телефонот. Менаџерот беше и врескаше хистерично:

– Копиле, веднаш да ми го вратиш лаптопот!

– Нема проблем. Денеска имаме специјална промоција! Само 300 евра и ваш е…

Што мислиш?

11 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дејтот се одвива според планот…

Откако ќе возам некого во автомобилот се појавува чуден мирис…