во ,

Добро бе друже, пола саат збориме за жени…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Школска година во Македонија

Како ме гледа, пали цигара, нервозен е…