Фата научила нови финти од Германија

Завршила војната во БиХ во 96-та и Фата се враќа од кај роднините во Германија, каде ја испратил Мујо додека тој војувал. Како што е ред, бидејќи двајцата не виделе 3-4 години, се нафрлиле жедно еден на друг. По 6 часа нон-стоп секс, лежи Мујо, пуши и ја прашува Фата:
– Фато, какви се овие нови пози од тебе? Ме растури!
– Па Мујо таму во Германија има едни такви канали на ТВ, каде по цел ден тоа даваат и бидејќи многу ми недостигаше, јас од многу гледање се научив.
Мујо брзо ја остава цигарата, скока од креветот и така ѝ удира една шлаканица на Фата, што Фата паѓа од креветот.
– Зошто ме тепаш сега? Зарем не ти се допадна сексот?
– Ми се допадна, ама јас веќе 25 години гледам фудбал, а не играм како Роналдо!

loading...
loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *