во ,

Имагинацијата е поважна од знаењето


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Добар оклоп бе браааат

Ова, претпоставувам, е добар знак?