во ,

Имаш една пита и кога ќе ја поделиш на пола што ќе добиеш?

Видео на денот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Каде си ти досега? Колку е часот? Имаш ли ти куќа?

Имаме слика на денот