во ,

Искуството е она што го добиваш кога не го добиваш она…

cit22

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Светлиот тен бил…

Голема е силата на човекот кој умее да премолчи…