во , ,

Ја отвора вратата за да истера мува

muva

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Неговите богати родители му купуваат нова кола

Ако се удрам себеси и ме заболи