Илустрации кои прикажуваат како би изгледала Русија во 2077 година

“Русија 2077” е проект, паралелна реалност, каде што современите технологии се спротивставуваат на обичните пејзажи и секојдневната реалност на провинцијата во Русија, со детали што се чини дека се замрзнати на времето.

Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *