во

Како луѓето во 1899 година го замислувале животот во иднината, поточно во 2000 година?

Сите овие илустрации биле објавени во научно списание во 1899 година. Најинтересното е што најголемиот дел од нив погодиле доста работи.

Што мислиш?

0 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

За добар изглед на жените им е потребен витамин Ш

Кога нема да ти останат пари за куќиште