во

50 луѓе кои никогаш не требало да дознаат за постоењето на Фотошоп

Фотошопот долго време е признаен како еден од најдобрите алатки за ретуширање и создавање беспрекорни фотографии.

Но, кога аматери се обидуваат да го искористат, тие создаваат неверојатно љубопитни уметнички дела. Во оваа статија, ќе видите смешни фотошоп фејлови, направени од страна на редовни интернет корисници и професионалци кои работат во медиумите и онлајн продавници.

5. Зошто не обраќаат внимание на сенките?


6. Овие слушалки никогаш не да ти ја расипат фризурата.

7. Познатите сакаат да користат Фотошоп, но не секогаш успешно. Погледнете го кривиот под.

8. Изгледа како да земале слика од жена, а потоа го поставиле цвеќето на врз неа, а потоа го покриле сето тоа со лицето на друга жена.

9. Кога ќе ги отстраните чадорите на плажа, не заборавајте за одразот во базенот.


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Брат виј га таа дебеелта доле ка гнете…

Ќерко, што правиш на кров?