во ,

Немој, куме, гледаш дека сум сирот, jас возам фичо ти БМВ

Застанува човек со ново БМВ на семафор, кога одпозади ТРАС!! Се врти тој, гледа циго со фичо се удрило во БМВ-то.

Попиздува човекот, излага од кола и трга да го тепа.

– Немој, куме, гледаш дека сум сирот, jас возам фичо ти БМВ !!!

Се сожалил човекот и го пуштил. На следниот семафор,пак ТРАС, пак цигото со фичо го удира од позади.

Сега веќе бесен човекот,излага,го фаќа циго за гуша и почнува да го дави.

– Немој, те молам, имам деца, жена, – плаче циго.

Пак овој се сожалува и го пушта. Следен семафор, пак ТРАС. Човеков не може да поверува, се врти, кога циго од позади ја извадил главата од прозор и му вика:

– ИДИ ,ИДИ, КУМЕ, ЈА СУМ!!

Што мислиш?

9 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

25 Слики како девојките се менуваат откако ќе пораснат

7 начини со кои на било кој да докажете дека Земјата не е рамна (без да лансирате сателит)