во ,

Oхриѓанец и Србинка за време на една летна сезона во Охрид се фатиле …

Реклама

Oхриѓанец и Србинка за време на една летна сезона во Охрид се фатиле и ја имале врската од соништата.

Но, дошол Август и Србинката морала да ги пакува торбите за да се врати во Ниш.

Од пуста љубов кон охриѓанецот ден пред да бега му рекла:

– Ја бих се удала за тебе…

Охриѓанецот, ваквата изјава длабоко го погодила и рекол:

– Ти ак се удајш за мене, јас ќе се обесам на чинарон во чаршијана!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Живеел еден праисториски човек во пештера. Еден ден на прагот се појавила жена…

Кај нас кога ќе се роди дете без рака му ставаме вештачка и станува кошаркар…